Tre asballa USB-minnen

Vi älskar prylar här på Worship, och det gäller både de som är helt fristående och de som fungerar tillsammans med datorer. USB-minnen är någon slags blandning. De må vara på väg ut från vårt kollektiva minne när det blir allt enklare att överföra data utan någon fysisk hårdvara, men det betyder bara att tillverkarna satsar allt hårdare.

 

Som resultat får vi allt fräckare saker att trycka in i våra datorer och allt annat med USB-portar, inklusive ett gäng varianter med roligt utseende eller som gör häftiga saker. Så här presenterar vi några av de häftigaste USB-minnen vi hittat!

 

  1. Glöm aldrig bort dina Pokémon!

pokemon-usb

Pokémon-hysterin är nu större än den varit på över ett decennium – om inte ännu större. Med Pokémon Go ökar intresset ständigt, och med det dyker det upp hundratals varianter av Pokémon-relaterade USB-minnen. Du kan nu hitta alla möjliga snygga minnen med motiv som Pikachu, pokébollar, och många, många, många olika pokémon!

 

  1. USB-minnen som hjälper dig i vardagen

usb-bottle-opener

Du får knappast heller glömma de häftiga USB-minnen som dessutom kan hjälpa dig i vardagen. När USB-minnen används allt mindre händer det lätt att du plötsligt inte har någon i närheten när det väl behövs. Genom att ha USB-minnen med sekundära (eller primära?) användningsområden har du alltid ett i närheten. Missa till exempel inte de minnen som samtidigt är flasköppnare, pennor eller till och med kompass!

 

  1. Det fungerande roulettespelet

 

usb-roulette

 

Sitter du ofta uttråkad vid datorn och drömmer dig bort till ett exklusivt casino online med roulette, poker och craps? Då kommer du älska en av de coolare accessoarerna vi på Worship sett. Det här USB-minnet från Zerobasic utrymmer inte bara 8 GB, det är dessutom ett fullt fungerande roulettespelet. Det lilla roulettehjulet ser inte bara snyggt ut, det har även en spak du kan använda för att dra igång det. Satsa stort samtidigt som du överför lite allt möjligt!
USB-minnen kanske är på väg att dö ut – men inte riktigt än. Äntligen upptäcker vi hundratals häftiga anledningar att fortsätta använda dem.