7 Coola kontorsprylar man måste spana in!

 

Alla kan behöva några tips på prylar, här har ni våra 6,5 Coola Kontorsprylar:

OBS: Inget företag har betalat för att hamna på listan 🙂

 

1. USB Cup Warmer, Cooler Holder

När du först börjar jobba på morgonen så kan det ta en liten stund att verkligen vakna. Många personer behöver en energidryck eller kaffe, men efter att man druckit lite så fokuserar man på arbetet och glömmer att dricka resten av drickan. När man väl vill ta en till klunk så har energidrycken blivit varm eller kaffet kallt. Men tack vare USB Cup Warmer, Cooler Holder så har jag inte problemet längre! Jag kan ha en kall energidryck i 3 timmar. Men även en varm kaffe eftersom den är kapabel till båda.

usb-cooler

 

 

2. Utomjordisk glob

Jag har aldrig förstått mig på chefer som har glober på kontoret. Kanske det är logiskt om det är ett reseföretag eller en geolog, men annars så är det inte så logiskt.
Men tänk dig att ha en utomjordisk glob, asså en glob, fast inte en jordglob. Det bästa med den här prylen är nog att den rör sig utan att man ens rör den, den här versionen av globen använder sig av solceller och jordens magnetiska fält.
Min favorit är mångloben, vilken är din favorit?

 

3. Microsoft Tangentbord

Om man jobbar som en frilansare, reser mycket eller har olika arbetsplatser ofta så är den här prylen perfekt för dig! Jag är en person som reser ofta och då måste jag ta med mig min tablet, skrivhäften, usb minnen osv. Men jag måste även ta med mitt tangentbord för att kunna skriva lättare och snabbare på iPaden. Fast det som jag hatar är att de alltid är så stora, till och med de lagomstora är för störa. Fast de små tangentborden är för små så det blir bökigt när man skriver! Det är därför jag gillar den här prylen så mycket! Microsoft löste problem genom att göra så att man kan vika tangentbordet.

 

4. Staple-Free Stapler

Det jag hatar mest är häftapparat. Det finns alltid en tid när man behöver häfta ett berg av papper och det finns aldrig nog med häftklamrar. Det mest jobbiga är när du måste på jakt i kontoret och leta efter klamrarna som bara har försvunnit. När du väl har hittat några så måste man ju testa 1 eller 2 om de fungerar så man slösar ännu mera.

Om du vill slippa detta så rekommenderar jag Harinacs Staple-Free Stapler. Den kan häfta ihop 8 papper på en gång och eftersom du inte har några klamrar så är chanserna för att de blir hackiga ungefär 0%. Den är gjord av rostfritt stål och plast, det enda du behöver för att använda den är lite styrka från din hand. En annan fördel är att den är bra för hemmet eller i skolor, i princip områden med barn så att de inte skadar sig själva, fast ibland så kan det hända vuxna med…

 

stapler

 

5. Bulbasaur Planter

Om du gillade Pokémon när du var liten, eller fortfarande gillar det så kommer denna pryl vara perfekt för dig! Många kontor har inte någon känsla, inget liv, ingen kärlek. Men om man blandar din kärlek för Pokemon med växter så blir det väldigt livligt och kärleksfullt. Jag pratar om en Pokemonkruka såklart! Den här specifika Pokemonkaraktären är Bulbasaur. Du kan även välja om du vill att den ska vara liten eller medium osv. Och de kostar bara 7-14 USD beroende på vad du väljer!

 

pokemon

 

6. Self Stirring Mug

Den här prylen är i samma stol som USB Cup Warmer, Cooler Holder fast den har ett annat ”tema”. Den är perfekt för smålatisar. Self Stirring Mug är en mugg som omrör drycken åt dig. Det kanske verkar lite onödigt om man först tänker på det men du kommer inte att ångra dig när du har köpt den! Den gör en liten skillnad men effekten är maximal, det känns mycket lättare och snabbare, skönare till och med! Hur kan något så enkelt vara så teknologiskt? Ganska cool pryl för den som inte orkar handskas med socker eller mölk, men SSM funkar även väldigt bra som present till en kompis, partner eller familjemedlem.

 

selfstirring

 

6,5. Melting Clock

Den här klockan kanske passar ditt kontor eller inte, beroende på atmosfären i din arbetsplats. Den passar också i hemmet, vilket gör den till 0,5 kontorspryl och 0,5 hemmarpyl. Konstälskarna här kommer att älska Melting Clock. Designen är inspirerat av Salvador Dalís målning ”La Persistencia de la Memoria”. Den ska dock bli placerad på ett bord eller hylla för att den ska se ut som att den smälter. Klockan fångar även uppmärksamheten, det är oftast det första man märker när man går in i rummet och det första man pratar om.

 

melting clock