Asballa maskeradkläder i förskott!

Är du som jag, det vill säga en loser som aldrig kommer på en sån där perfekt maskeradklädsel till Halloween varje år? Inför varje Halloween sitter jag där framför datorn och spånar på idéer till kostymer som aldrig materialiseras för att jag inte orkar, eller tycker det är jobbigt, eller så har jag inte råd. Förra året var jag till exempel helt nedtyngd av jobb och kunde inte ens förmå mig att öppna dörren för småbarnen som ville ha bus eller godis! Inte för att jag normalt sett gör det annars heller, men ja, ni vet. Nu kunde jag inte ens om jag hade velat.

Men allt det där tror jag blir ett minne blott inför nästa Halloween, eller tja, vilken maskerad som helst för den delen! Jag snubblade nämligen över festli.se som öppnat sin svenska motsvarighet då de är danskar till att börja med. Massa coola maskerader, kostymer och tillbehör för både Halloween och andra tillfällen! Tittar man efter så ser man att de har en riktigt fet katalog med mycket skoj som kan ge bra idéer till nästa Halloween om man inte hittar något man gillar, plus att man kan köpa och få det levererat fram till dörren – smidigt värre! Vilken grej! De där danskarna kan minsann, det trodde jag aldrig.